Selecteer een pagina

Wij vertellen jouw verhaal

Wij maken aftermovies. Professioneel, met perfect passend audio en muziek, gescript en open voor al het moois dat we tegenkomen tijdens jouw event.

Maar vooral met de juiste beleving, een verhaallijn en liefde voor aftermovies.

Jij

Jij bent op zoek naar een vette video. Een aftermovie die je met trots intern en extern uitstuurt. Die werkt voor een volgende editie van jouw event.

Wij

Wij maken aftermovies die zorgen voor engagement, bereik en conversie.

Wij geloven in een voorbereiding

Waarmee we voor 90% weten hoe jouw aftermovie eruit komt te zien. Een script waar jij blij mee bent en wij mee kunnen werken. Waar zowel de hoogtepunten van jouw event in voorkomen als ruimte is voor de beleving van de bezoeker en een verrassende verhaallijn. Inclusief een flinke saus creativiteit.

Wij geloven in improvisatie

Want die 10% maakt jouw aftermovie. Omdat juist de verrassingen die zich op elk niveau kunnen voordoen voor dat extraatje zorgen. Dat smeuïge laagje “hier wil ik bij horen”.

Studie Theater-, Film- en Televisiewetenschap, Universiteit Utrecht

Werk Regisseur Endemol, MAS Media, Stay In Touch Media, Studio Hoge Heren voor LINDA.tv, RTL4 en veel merken. Manager Xander de Buisonje, directeur NTBO, mamaNL

Droomt Over het schrijven van een boek en het maken van een documentaire

Wordt blij van Aftermovies met een boodschap, die net-even-(of compleet)-anders zijn, die je informatie geven waarvan je denkt “ja, daar heb ik wat aan”, die je raken, keihard doen laten lachen of waar je een traantje bij wegpinkt 

Brenda Leusink

Regisseur, Sang Sang Aftermovies